Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
DogPaddling in Loosdrecht
Zondag 24 Juni 2018, 10:00

Sinds het jaar 2000 gaat DogWalkTrail (www.dogwalktrail.nl) met baasjes en hun viervoeters op pad! Dit zowel op het water als op het land.

Ook dit jaar bieden zij veel waterspektakel met kanovaren en suppen. Maken zij mooie wandelingen door prachtige gebieden en bieden zij nog veel meer leuke sport, spel en fun activiteiten aan met honden. Het DogWalkTrail team van gidsen is samengesteld uit goed opgeleide buitensporters of hebben opleidingen in hondengedrag. Ze zijn ook opgeleid en getraind in eerste hulp verlening bij zowel baas als hond en hebben een gezonde dosis humor. Op deze wijze kunnen zij jullie een geweldig leuke en vooral veilige ervaring bieden bij een dag of weekend DogWalkTrail.

Speciaal voor de Vereniging voor de Nova Scotia Duck Tolling Retriever organiseert DogWalkTrail samen met ons op zondag 24 juni een kanodag met jullie Toller!

We verzamelen bij de Hilversumse hei voor een prachtige losloopwandeling van ongeveer 1½ tot 2 uur. Op de hei vinden we mooie vlaktes gevuld met prachtige kleuren waar de honden heerlijk kunnen razen. Terug bij de auto eten we een lekker broodje met wat te drinken en daarna vertrekken we voor een korte autorit naar de Loosdrechtse plassen waar we te water gaan. Een tocht van ongeveer 2 uur varen over deze prachtige weidse plassen en door smalle kreekjes!

 • Locatie
  Loosdrechtse plassen en Hilversumse hei (losloopwandeling)
 • Datum
  Zondag 24 juni 
 • Start
  10.00 uur (exacte locatie zal worden doorgegeven bij de bevestiging) 
 • Hoe lang
  1½ tot 2 uur wandelen en ongeveer 2 uur kano varen
 • Prijs
  € 40,00 p.p.
 • Inclusief
  Welkomstdrankje, lunchpakketje, kano, begeleiding tijdens wandeling en kanoën

Aanmelden
Dit evenement is uitsluitend voor leden van de verening. Zij hebben een uitnodiging ontvangen via e-mail waarin een aanmelformulier zit.