Inschrijving zomeravondwandeling 2017 geopend

Op zondag 23 juli aanstaande organiseren wij weer de bekende zomeravondwandeling in Kijkduin!

Deelnemers aan deze wandeling kunnen vanaf 18:00 uur (en svp echt niet eerder) verzamelen bij Parker Beach Club. U wordt - zoals u van ons gewend bent bij de grote wandelingen - ontvangen met een drankje (koffie, thee of limonade) en een gebakje. De wandeling zelf start om 19:00 uur.

Klik hier om u aan te melden

Een nieuwe webmaster

Per 14 februari 2017 is voor onze vereniging een nieuwe webmaster actief. GertJan van Schuppen vervangt Evert Kipp in deze rol. De afgelopen weken is GertJan alle ins en outs van de website verstrekt zodat een soepele overgang kon plaatsvinden. GertJan is bekend met het onderhouden van websites en verzorgt naast onze website ook de die van de officiële Madonna fanclub. Naast de website verzorgt GertJan ook de berichtgeving en onderhoud van onze facebookpagina. Wij wensen hem veel succes in de nieuwe rol en danken Evert voor zijn inzet over de afgelopen jaren.

Vermelding kennelnaam op de site

De bij ons aangesloten fokkers kunnen een link naar hun website bij ons laten opnemen door een verzoek hiertoe te richten aan de FAC (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Bij dat verzoek dient een kopie van het certificaat van de kennelnaam meegezonden te worden.
Na ontvangst daarvan bij de FAC zal deze een verzoek aan de webmaster doen om de vermelding in de website op te nemen.

Najaarswandeling 2016

Zondag 30 oktober 2016 werd de najaarswandeling gehouden in het recreatiegebied Bussloo. Het was weer een absolute topwandeling waar 74 personen aan meededen, natuurlijk onder begeleiding van 37 tollers. Een ieder werd vooraf verwelkomt in Hofstede De Middelburg met een drankje en een gebakje. Wij danken het restaurant en haar medewerkers voor de geboden faciliteiten en de vriendelijkheid waarmee onze leden en wij door jullie ontvangen zijn. Foto's van de wandeling zijn inmiddels beschikbaar op onze facebookpagina en uiteraard ook op onze fotopagina.

Uniformiteit hondenlogboeken

Vanuit de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland mochten wij de volgende informatie ontvangen met betrekking tot de hondenlogboeken.

Tot nu toe waren er meerdere soorten Hondenlogboeken in omloop. Voor stamboomhonden was er het Rashondenlogboek, waarmee aan alle activiteiten deelgenomen kan worden. Eigenaren van een rasloze/stamboomloze hond moesten, afhankelijk van welke sport ze willen beoefenen een werkboekje (voor Agility, Gehoorzame Hond, FCI Obedience en Flyball) aanvragen bij de Raad van Beheer of een logboek (VZH, UV, IPO, Speuren, ed) via de Commissie Werkhonden. Vanaf 1 juni krijgen alle honden, met of zonder stamboom, hetzelfde Hondenlogboek.