Extra informatie over onze KCM op 26 mei in Bergen op Zoom

Wij hebben dit jaar een dierenarts bereid gevonden, die tijdens de KCM op 26 mei titerbepalingen komt uitvoeren. De dierenarts is aanwezig van 9 tot 11 uur en iedere hond kan zich laten titeren: show-honden, kleine honden, grote honden, gast honden, teckels.... Het maakt dus niet uit, zolang het maar een hond is. Mocht uit de titerbepaling naar voren komen dat er niet voldoende bescherming meer is, dan is er ook een mogelijkheid om meteen te enten.
 
De kosten: het titeren kost € 35,00, er wordt geen consult in rekening gebracht.
Grote cocktail is € 21,00 en eventueel rabies is € 22,00. De betaling verloopt contant, er kan niet gepint worden, dus houd hier rekening mee.
 
Wel zit er een minimale hoeveelheid titerbepalingen aan deze regeling vast en dat is 25. Dus meld je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we weten hoeveel honden zich willen laten checken en of we de minimale hoeveelheid titerbepalingen zullen halen.
 
Ook niet-deelnemers en niet-leden van onze Vereniging zijn uiteraard van harte welkom om hun hond te laten titeren, de standjes (Van coaching-/gedrags-begeleiding en kunst tot showlijnen, speeltjes en badjassen op maat) te bezoeken of gewoon eens te komen kijken naar mooie Tollers.
 
Ook worden er lootjes verkocht voor de loterij. Hier zijn mooie prijzen, waarvan een aantal gesponsord worden, te winnen, met als hoofdprijs natuurlijk de Tinnen Toller. 
 
Het programma voor de KCM ziet er als volgt uit:
 
08:30 UUR TERREIN OPEN
 
09:30 UUR START KEURINGEN RINGEN 1 EN 2
 
12:00-13:15 UUR PAUZE
 
13:00-13:30 UUR UITSLAG LOTERIJ
 
13:30-16:00 UUR VERVOLG KEURINGEN INCL. ERERINGPROGRAMMA
 
We hopen u te zien op 26 mei!

Inschrijving zomeravondwandeling 2017 geopend

Op zondag 23 juli aanstaande organiseren wij weer de bekende zomeravondwandeling in Kijkduin!

Deelnemers aan deze wandeling kunnen vanaf 18:00 uur (en svp echt niet eerder) verzamelen bij Parker Beach Club. U wordt - zoals u van ons gewend bent bij de grote wandelingen - ontvangen met een drankje (koffie, thee of limonade) en een gebakje. De wandeling zelf start om 19:00 uur.

Klik hier om u aan te melden

Een nieuwe webmaster

Per 14 februari 2017 is voor onze vereniging een nieuwe webmaster actief. GertJan van Schuppen vervangt Evert Kipp in deze rol. De afgelopen weken is GertJan alle ins en outs van de website verstrekt zodat een soepele overgang kon plaatsvinden. GertJan is bekend met het onderhouden van websites en verzorgt naast onze website ook de die van de officiële Madonna fanclub. Naast de website verzorgt GertJan ook de berichtgeving en onderhoud van onze facebookpagina. Wij wensen hem veel succes in de nieuwe rol en danken Evert voor zijn inzet over de afgelopen jaren.

Vermelding kennelnaam op de site

De bij ons aangesloten fokkers kunnen een link naar hun website bij ons laten opnemen door een verzoek hiertoe te richten aan de FAC (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Bij dat verzoek dient een kopie van het certificaat van de kennelnaam meegezonden te worden.
Na ontvangst daarvan bij de FAC zal deze een verzoek aan de webmaster doen om de vermelding in de website op te nemen.

Najaarswandeling 2016

Zondag 30 oktober 2016 werd de najaarswandeling gehouden in het recreatiegebied Bussloo. Het was weer een absolute topwandeling waar 74 personen aan meededen, natuurlijk onder begeleiding van 37 tollers. Een ieder werd vooraf verwelkomt in Hofstede De Middelburg met een drankje en een gebakje. Wij danken het restaurant en haar medewerkers voor de geboden faciliteiten en de vriendelijkheid waarmee onze leden en wij door jullie ontvangen zijn. Foto's van de wandeling zijn inmiddels beschikbaar op onze facebookpagina en uiteraard ook op onze fotopagina.