Herfstwandeling 2014

Afgelopen zondag 26 oktober 2014 organiseerde de Vereniging voor de Nova Scotia Duck Tolling Retriever een wandeling in Belfeld (nabij Venlo). Mede door de grote opkomst van de leden en hun Tollers en het prachtige weer, was het wederom een heerlijke wandeling waar iedereen van kon genieten. Vooraf werd een ieder verwelkomd met koffie of thee en een stukje vlaai waarna de wandeling met 70 personen en 35 Tollers van start ging.

Wij danken ook de medewerkers van van Café Lief & Brasserie Maasduinen die het voor de vereniging mogelijk maakte gebruik te kunnen maken van hun faciliteiten om e.e.a. voor onze leden mogelijk te maken.

Foto's van de wandeling treft u inmiddels op onze fotowebsite FLICKR en op onze Facebookpagina (foto's gemaakt door Evert Kipp en Eddie Rademaker).

Heeft u zelf ook foto's gemaakt die u met ons wilt delen? Stuur deze dan via WeTransfer.com naar onze webmaster (uw foto's worden overigens wel voorzien van ons verenigingslogo).

Een video-impressie, gemaakt door Rob van Oirschot, kunt u hieronder zien.

Wij hopen bij onze volgende wandeling wederom een groot aantal leden en natuurlijk hun Tollers te kunnen verwelkomen (Nieuwjaarswandeling op zondag 18 januari 2015 - info volgt t.z.t. via onze website, de nieuwsbrief en het Nova News Magazine).