Zomeravond Tollerstrandwandeling

Afgelopen zondagavond 27 juli 2014 werd de Zomeravond Tollerwandeling op het strand van Renesse georganiseerd. Het was uitermate plezierig te constateren dat er veel interesse in deze wandeling was, want maar liefst 65 personen hadden met hun 40 tollers de weg naar het Zeeuwse strand gevonden!

Niet alleen de Zeeuwen waren present, ook leden uit Zuid Holland, Utrecht, Gelderland, Noord Brabant, Limburg en zelfs vanover de landsgrenzen (Belgi├ź) waren ze ditmaal afgereisd. Fijn dat de leden de wandelingen zo weten te waarderen om de soms lange afstand toch te overbruggen.

Inmiddels zijn veel foto's aangemeld en zeg maar gerust heel veel foto's. Deze kunnen door iedereen met een facebookaccount bekeken worden (het zijn teveel foto's om die op onze site te plaatsen). De link naar onze facebookpagina is: 

www.facebook.com/verenigingnsdtr

Heeft u geen facebookaccount, dan is ons advies deze te maken (het is gratis), want ook via de facebookpagina maken wij de leden en geïnteresseerden attent op zaken van onze vereniging.

Wilt u echt geen facebook, dan kunt u toch op een andere wijze de foto's zien. Want ook op Flickr hebben wij inmiddels een fotopagina. U kunt deze zien op:

http://www.flickr.com/photos/vnsdtr/

In de eerstkomende Nova News zal een verslag van de wandeling worden gepubliceerd. 

Ook heeft Rob van Oirschot een leuke videoimpressie van de wandeling gemaakt (waarvoor dank). Deze kunt u hieronder zien.

De eerstvolgende wandeling zal plaatsvinden op zondag 26 oktober 2014. Meer informatie daarover volgt t.z.t. via onze website, de nieuwsbrieven en de facebookpagina.

{youtube}http://www.youtube.com/watch?v=QvuLiaEs8VM{/youtube}