logo vernsdtrWelkom op de site van de Vereniging voor de Nova Scotia Duck Tolling Retriever, lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied.

Op onze site vindt u o.a. een korte beschrijving van de Nova Scotia Duck Tolling Retriever, de rasstandaard, tips voor aanschaf van een pup, gezondheid, uitleg over verschillende sporten, showagenda en uitslagen en fotoboeken. Ook vindt u er informatie over onze vereniging en kunt u via de website uw lidmaatschap aanvragen.

Voor de fokkers hebben wij een lijst met dekreuen beschikbaar. U kunt ook een kort verslag met foto's van een aantal gehouden evenementen bekijken en de aankondiging inzien van nieuwe evenementen.

Hieronder treft u een overzicht aan van de 3 laatste wijzigingen binnen een bepaalde categorie. De artikelnaam is klikbaar (uw muis verandert van vorm als u deze op de titel plaatst) en wanneer u daarop klikt kunt u direct het betreffende artikel lezen.

Informatie over hoe lid te worden bij onze vereniging kunt u hier lezen. Voor het beëindigen van uw lidmaatschap klikt u op deze link.

AGENDA

Geen evenementen