Ziektekostenverzekering

Wanneer u met uw hond bij de dierenarts komt, kunnen de kosten soms behoorlijk oplopen. Die kosten kunnen soms onderschat worden, of bijvoorbeeld bij een ongeval of ernstige ziekte sterk oplopen. Gelukkig bestaan er diverse verzekeringen die u (al dan niet deels) deze kosten kunnen vergoeden, wanneer u daarvoor een verzekering afsluit. De maandelijkse premie daarvoor is afhankelijk van uw wensen en - net als bij uw eigen ziektekostenverzekering - ook af te stemmen op het door u zelf gewenste eigen risisco.

Het is voor de Vereniging voor de Nova Scotia Duck Tolling Retriever niet mogelijk te bepalen welke verzekering voor u de beste is. U zult dus zelf aan de slag moeten en een vergelijk gaan maken bij de diverse verzekeraars. En misschien besluit u zelfs gewoon om maandelijks een bedrag op de bank apart te zetten voor onvoorziene gevallen. Ook dat is immers een optie.

Onderstaand hebben wij in ieder geval voor u een aantal verzekeraars opgesomd die een ziektekostenverzekering voor dieren aanbieden. Let u in ieder geval goed op de uiteindelijke premie en wat u daarvoor terug krijgt en vooral in welke gevallen en vanaf welk moment (u bent niet altijd direct na het afsluiten van de verzekering verzekerd!). Lees de voorwaarden dus goed!

Bovenstaand overzicht pretendeert geen totaaloverzicht te zijn. Het kan zijn dat u op het internet mogelijk nog andere partijen zult vinden. Geeft u gerust de u bekende verzekeringen aan ons door om de lijst te completeren. 

AGENDA

Geen evenementen