Tollerfestival 2013

11e TOLLERFESTIVAL 25 mei 2013

Voor de elfde achtereenvolgende keer vond ook dit jaar het Tollerfestival weer plaats op het terrein van de KC Scheldezoom. Het jaarlijkse Tollerfestival is zeker aan te bevelen wanneer u nooit met uw Toller(s) naar een show gaat en toch uw Toller(s) eens wilt laten keuren. Ervaring hiervoor was niet vereist! Het was weer een druk bezochte dag die u bijna niet mocht missen. Er waren weer veel nieuwe en oude bekenden. Het was leuk om weer vele nestgenoten terug te zien.

De keurmeesters van de dag waren Babs Harding en Louise Roffey. Wij waren erg blij dat we deze ervaren keurmeesters uit Engeland mochten verwelkomen om ook dit jaar de honden op uiterlijk te keuren.

De deelnemers waren allen lid(of aspirant lid) van onze Vereniging en de Tollers hadden allemaal een stamboom. Er waren weer zeer jonge Tollers bij.

Naast het keuren waren er ook weer diverse standjes waar hondenartikelen verkrijgbaar waren en ook het Verenigingswinkeltje Toller Things ontbrak op deze dag natuurlijk niet. En wat dacht u van een loterij waar weer hele leuke (Toller)dingen te winnen waren. Ook dit jaar was de felbegeerde Tinnen Toller bij de prijzen! Daarnaast hadden wij ook weer onze spectaculaire jaarlijkse Tollerrace.

Uitslagen Tollerfestival van 2013 kunt u in dit document nalezen (PDF bestand)

Tot ziens op het Tollerfestival van 2014!

 

2013-tollerfestival winnaar

 

Op de foto hierboven: links Beste Reu Tollerfestival 2013 "Wildfowlers Here Comes the Sun (Coda)" en rechts Beste Teef Tollerfestival 2013 "Desire of Red Glory (Jillz)". Beste van het Tollerfestival 2013 werd "Desire of Red Glory"

Een fotoimpressie van het tollerfestival 2013 gemaakt door Angelique Verhulst vindt u op onze fotosite.

Nog meer foto's, gemaakt door Annemiek, zijn te vinden op http://www.mijnalbum.nl/Diashow-QL6S7QHB

AGENDA

Geen evenementen