Kleine wandeling Groeneveld

Op zondag 21 februari 2016 organiseren we de eerste kleinschalige wandeling op landgoed Groeneveld. Parkeren kan gratis op de grote parkeerplaats van Kasteel Groeneveld (adres: Groeneveld 2, 3744 ML Baarn). We verzamelen om 10.45 uur bij de ingang van het park. Om 11.00 uur start de wandeling. We wandelen ongeveer 1,5 tot 2 uur inclusief speelmomenten voor de honden.

* * * INSCHRIJVING IS NIET MEER MOGELIJK * * * 

Landgoed Groeneveld is een romantisch, 18e eeuws park in Engelse landschapsstijl waar je heerlijk kunt wandelen. Honden mogen het hele jaar loslopen en kunnen zwemmen in de vijvers. Tijdens de wandeling loop je de ene keer over statige lanen en dan weer over kronkelende paden. Na afloop van de wandeling kunt u in het gemoedelijke Grand Café van het kasteel terecht voor een hapje en een drankje (voor eigen rekening). Uw honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Het aantal deelnemers is vastgesteld op 10 honden. Personen die geen lid zijn kunnen zich onder voorbehoud inschrijven. Zodra de inschrijftermijn gesloten is, ontvangen zij bericht of ze mee kunnen doen aan deze wandeling. Leden gaan voor niet-leden. Bij meer dan 10 aanmeldingen wordt de volgende wandeling op dezelfde locatie georganiseerd. De eerste 10 krijgen een uitnodiging toegestuurd. De overige aanmeldingen wordt een andere datum aangeboden. Men kan maar 1 keer per locatie deelnemen aan de kleinschalige wandelingen.

 

SPELREGELS

Bij onze wandelingen hanteren wij enkele spelregels:

 • Honden dienen te allen tijde aangelijnd te zijn, behalve op die punten waar de wandeling toestaat dat de honden los mogen.
 • Er geldt overal een opruimplicht. Zorg dus dat u opruimzakjes bij u heeft.
 • Zorg voor drinkwater voor uw hond.
 • Deel niet zomaar koekjes uit aan andere honden. Sommige honden staan op dieet of kunnen bepaalde ingrediënten niet verdragen.
 • Er mag door mensen alleen met de honden gespeeld worden op die plekken waar speelmomenten worden ingelast. Tijdens het lopen dus niet (!) met de honden spelen. Laat de hond zichzelf lekker uitleven zoals hij/zij dat wil.
 • Er mag nimmer met stokken gespeeld worden! Ook niet bij het water! Stokken kunnen zéér ernstig letsel veroorzaken bij de honden (zelfs met dodelijke afloop).
 • Wanneer uw hond aggressief danwel opdringerig gedrag toont, kan u gevraagd worden (door medewandelaars maar ook door de organisatie) uw hond aan te lijnen. Wij rekenen op uw medewerking in deze. Bij herhaling kan door de organisatie besluiten u van verdere deelname uit te sluiten voor zowel de huidige als toekomstige wandelingen.
 • Weet u dat uw hond moeite heeft met andere honden wanneer er gespeeld wordt (bijvoorbeeld met ballen), lijn uw hond op dat moment dan aan zodat anderen wel door kunnen met het spel.
 • Het gebruik van flexlijnen wordt ten sterkste afgeraden (we spreken nog liever niet over een verbod); dit in verband mogelijk veroorzaken van letsen door deze lijnen bij dier en mens.
 • Let op uw eigen hond! Zelfs de meest betrouwbare hond is bij onze wandelingen wel eens verloren geraakt! Bent u uw hond toch uit het oog verloren en maakt u zich zorgen, spreek dan een van de begeleiders aan. Zij staan met elkaar in contact via walkie talkies. De organisatie is niet verantwoordelijk voor uw hond, dat bent u zelf!
 • Er is géén EHBO aanwezig. Heeft u gezondheidsproblemen, dan dient u te overwegen of u wel aan onze wandeling wenst deel te nemen.
 • Er is onderweg (meestal) geen sanitaire stop!

Tenslotte: het maximaal aantal aanwezige honden (!) is op 10 gesteld. Zodra dit maximum behaald is, wordt de inschrijving gesloten! Zij die geen lid van onze vereniging zijn, kunnen zich onder voorbehoud aanmelden. Zij ontvangen zsm na de inschrijftermijn een definitief bericht of zij mee kunnen wandelen (m.a.w. leden hebben voorrang op deelname).

Wij verwijzen u ook naar onze disclaimer op de website, in Nova News Magazine en in de bevestigingsemail die u ontvangt na aanmelding voor deelname.

* * * INSCHRIJVING IS NIET MEER MOGELIJK * * * 

[Form wandelinggroeneveld not found!]

AGENDA

Geen evenementen