Herfstwandeling 2015

Ook dit jaar organiseert de vereniging een Herfstwandeling. We keren hiervoor terug naar het Recreatiegebied Bussloo op zondag 1 november 2015. U bent (wanneer u zich voor de wandeling aangemeld heeft) vanaf 12:00 uur welkom bij:

Hof van Bussloo
Breuninkhofweg 7
7383 RP Bussloo (gemeente Voorst)

Verzoek aan u is om niet eerder dan 12:00 uur te arriveren. Wij verwelkomen u als altijd met een kopje koffie, thee of glas limonade tesamen met een stukje gebak. U ontvangt hiervoor van ons een consumptiebon wanneer u zich bij binnenkomst aan onze registratietafel meldt (te herkennen aan de 2 meter hoge banner "Hier Melden".

* * * U KUNT ZICH NIET MEER AANMELDEN VOOR DEZE WANDELING * * *

 

 

Er zijn, evenals de vorige keer dat wij in Bussloo waren, drie soorten wandelingen (allen starten om 13:00 uur!):

PUPPEN
Vanaf het restaurant gaat u de wandelbrug over. Aan die zijde van het meer kunnen de puppen een korte wandeling maken en heerlijk ravotten aan het water. U kunt zelf bepalen wanneer u dan weer terugkeert naar het restaurant of huiswaarts gaat.

KORTE WANDELING
De rest van de deelnemers volgt de begeleider van de wandeling. Er volgt een wandeling rondom het kleinste deel van het meer (linksom vanuit het restaurant). Deze wandeling zal circa 45 á 60 minuten duren. Deze wandeling eindigt bij de wandelbrug over het water. Hiervandaan kunt u terugkeren naar het restaurant of u gaat huiswaarts.

LANGE WANDELING
De lange wandeling start tesamen met de korte wandeling. Daar waar de korte wandeling eindigt, gaat de lange wandeling rechtsom verder en zal dan om het andere deel van het meer trekken. Deze wandeling duurt in totaal circa 2 tot 2,5 uur (incl. de korte wandeling dus).

 

FOTOMOMENT
Wij willen graag een groepsfoto maken. Dit zal gebeuren aan het einde van de KORTE wandeling vóórdat we de brug oversteken. Ga dus niet gelijk weg als u op de foto wilt staan, maar wacht tot de groep compleet is. Eventuele deelnemers aan de puppenwandeling kunnen hier uiteraard ook aan deelnemen. Zij zullen echter even moeten wachten tot de groep op de betreffende plek arriveert.

 

SPELREGELS

Bij onze wandelingen hanteren wij enkele spelregels:

 • Honden dienen te allen tijde aangelijnd te zijn, behalve op die punten waar de wandeling toestaat dat de honden los mogen.
 • Er geldt overal een opruimplicht. Zorg dus dat u opruimzakjes bij u heeft.
 • Zorg voor drinkwater voor uw hond.
 • Deel niet zomaar koekjes uit aan andere honden. Sommige honden staan op dieet of kunnen bepaalde ingrediënten niet verdragen.
 • Er mag door mensen alleen met de honden gespeeld worden op die plekken waar speelmomenten worden ingelast. Tijdens het lopen dus niet (!) met de honden spelen. Laat de hond zichzelf lekker uitleven zoals hij/zij dat wil.
 • Er mag nimmer met stokken gespeeld worden! Ook niet bij het water! Stokken kunnen zéér ernstig letsel veroorzaken bij de honden (zelfs met dodelijke afloop).
 • Wanneer uw hond aggressief danwel opdringerig gedrag toont, kunt u gevraagd worden (door medewandelaars maar ook door de organisatie) uw hond aan te lijnen. Wij rekenen op uw medewerking in deze.
 • Weet u dat uw hond moeite heeft met andere honden wanneer er gespeeld wordt (bijvoorbeeld met ballen), lijn uw hond op dat moment dan aan zodat anderen wel door kunnen met het spel.
 • Het gebruik van flexlijnen wordt zeer sterk afgeraden (we spreken nog liever niet over een verbod); dit in verband mogelijk veroorzaken van letsen door deze lijnen bij dier en mens.
 • Let op uw eigen hond! Zelfs de meest betrouwbare hond is bij onze wandelingen wel eens verloren geraakt! Bent u uw hond toch uit het oog verloren en maakt u zich zorgen, spreek dan een van de begeleiders aan. Zij staan met elkaar in contact via walkie talkies. De organisatie is niet verantwoordelijk voor uw hond, dat bent u zelf!
 • Er is géén EHBO aanwezig. Heeft u gezondheidsproblemen, dan dient u te overwegen of u wel aan onze wandeling wenst deel te nemen.
 • Er is onderweg (meestal) geen sanitaire stop!

 

Wij verwijzen u ook naar onze disclaimer op de website, in Nova News Magazine en in de bevestigingsemail die u ontvangt na aanmelding voor deelname.

  

AGENDA

Geen evenementen