Zomeravondwandeling 2015

Ook dit jaar organiseert de vereniging een Zomeravondwandeling op één van de zeestranden van de Nederlandse kust. Dit jaar is de keus gevallen op het strand van Kijkduin. De Parker Beachclub is zo vriendelijk om  ons te ontvangen bij hun strandpaviljoen. U bent daar vanaf 18:00 uur welkom. Verzoek is om niet eerder te komen in verband met de dinertijd van andere gasten. Parker Beachclub zet speciaal voor ons een aantal picknicktafels op het strand waar wij plaats kunnen nemen. Na afloop van de wandeling bent u wel van harte welkom op het reguliere terras!

LET OP: U KUNT ZICH NIET MEER AANMELDEN VOOR DEZE WANDELING !!!

 

 

De wandeling op het strand zal om en nabij de Zandmotor zijn en duurt, wanneer u de gehele wandeling mee doet en inclusief speeltijd voor de honden, circa 2 uur. We plannen 2 speelmomenten in waar u heerlijk met uw hond(en) kunt spelen, al dan niet in het water. Tijdens de wandeling zelf vragen wij u om niet actief met uw hond te spelen! Dus geen ballen of andere zaken weggooien. Laat de honden svp lekker met elkaar lopen en spelen. Tevens geldt er de gehele wandeling een OPRUIMPLICHT dus neem voldoende hondenpoepzakjes mee. Denk ook aan ZOET drinkwater voor tijdens de wandeling voor uw hond(en) zodat zij niet of zo min mogelijk van het zeewater hoeven te drinken.

 

Het strand is eveneens toegankelijk voor watersporters, ruiters, hardlopers etc. dus houd uw hond(en) svp goed in de gaten zodat er zo min mogelijk overlast voor elkaar is. Wij verwijzen u ook naar onze disclaimer op de website, in Nova News Magazine en in de bevestigingsemail die u ontvangt na aanmelding voor deelname.

 

Tenslotte: het maximaal aantal aanwezige personen is op 80 gesteld terwijl dat voor honden 40 is. Zodra één van deze maxima behaald is vanuit onze leden, wordt de inschrijving gesloten! Personen die geen lid zijn kunnen zich onder voorbehoud aanmelden. Zij ontvangen zsm na de inschrijftermijn een definitief bericht of zij mee kunnen wandelen (m.a.w. leden hebben voorrang op deelname).

 

LET OP: U KUNT ZICH NIET MEER AANMELDEN VOOR DEZE WANDELING !!!

AGENDA

Geen evenementen