Naar het strand met de Toller

De zomer komt er aan en dus zoekt menigeen weer naar plekken waar de hond welkom is. De Vereniging voor de Nova Scotia Duck Tolling Retriever gaat daarom aan de slag met een overzicht waar u snel kunt nagaan of uw strandbestemming ook voor uw Toller leuk genoeg is. Heeft u eventuele aanvullingen, dan kunt u deze aan onze webmaster zenden.

Het ZEESTRANDEN overzicht zal uiteindelijk een overzicht van de Wadden, Noord en Zuid Holland en Zeeland moeten weergeven. Ook hebben we een aantal stranden in België opgenomen.

Denkt u altijd aan het feit dat bijna overal ook op het strand een opruimplicht geldt. Er zijn zelfs gemeenten die u verplichten een opruimzakje bij u te dragen. U kunt al een boete krijgen als u die niet kunt tonen! Controleer verder altijd de borden met richtlijnen voordat u het strand betreedt. Onze gegevens zijn gedateerd uit april 2014 en regels kunnen altijd veranderen!

DISCLAIMER
U kunt de Vereniging voor de Nova Scotia Duck Tolling Retriever niet aansprakelijk stellen voor eventuele fouten of opgetreden wijzigingen in onderstaand overzicht. U bent altijd zelf verantwoordelijk voor controle van juistheid van deze gegevens.

 

Maak uw keuze hieronder:

 

Uw aanvullingen zijn altijd welkom!

AGENDA

Geen evenementen