Toller strandwandeling 2013

Op zondag 15 september werd door de Vereniging voor de Nova Scotia Duck Tolling Retriever een wandeling georganiseerd. Dit keer was dat op het strand bij Noordwijk.
Bij aankwomst om 10.30 uur waren er al mensen met hun tollers op het terras   bij het door ons aangegeven meldpunt “Strandpaviljoen Nederzandt.


Nadat de deelnemers zich gemeld hadden en een kopje koffie hadden gedronken, werd om 11.15 uur met de wandeling dan begonnen. Voor deze wandeling waren 45 personen en 22 honden gekomen, die allen genoten van het niet verwachtte mooie weer. Op het strand konden de tollers zich uitleven met rennen en zwemmen.


Na ongeveer 1,5 uur waren mens en hond we weer moe en voldaan terug op het terras van Nederzandt. Wij hebben een fotoimpressie van deze wandeling voor u op onze fotosite. Ook vindt u deze in het menu “Foto/Video” terug.


We hopen u weer te mogen begroeten bij de volgende wandeling op 10 november 2013.  Deze wandeling zal zijn in het recreatiegebied Bussloo (gld) worden gehouden. Nadere gegevens vindt u in het menu evenementen op deze site.


We hebben Evert Kipp (webmaster en lid van de Vereniging) bereid gevonden om deze en de volgende 4 wandelingen in 2014 te organiseren.  De data en locatiegegevens, alsmede alle details, volgen nog.

 

AGENDA

Geen evenementen